НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАКВО КАЗА С ТРЕПЕРЕЩ ГЛАС ПРЕДИ МИНУТИ ТОНИ ЗЛАТКОВ НА ПОХИТИТЕЛИТЕ НА АДРИАН! ЗА ШОК ТОЙ

„Адриан е добре, почива си в момента, всички сме много щастливи и благодарни, че така се развиха нещата. Не е упражнено насилие над него“, Откуп е платен, заяви Тони Златков, като не пожела да каже какъв е размерът, който е платил.

„Аз лично водих преговори. Не мога да коментирам детайли, но не е свързано с моя бизнес.

Той е бил много дезориентиран“, заяви Златков, като допълни, че са го оставили някъде Дефилето, посока Самоков, като добри хора са качили Адриан.

Не е тормозен, отнасяли са се добре, за което трябва да благодаря. Нямам никакви врагове, бизнеса ми е чист и прозрачен. Не мога да коментирам сумата. Комуникацията се водеше на смс“, заяви още Златков предаде бТВ.

Тони Златков заяви, че от сега нататък вече имат охрана и никога вече няма да са спойкони както преди. Преговорите пък са започнали на третия ден от отвличането. „Аз мисля, че моя начин на живот е почтен и не е разхайтен“, заяви Златков. Той допълни, че похитителите са водели толерантна комуникация, доколкото може да се каже подобно нещо в тази ситуация.

„За нашето семейство, тази сума е наистина много сериозна. Комуникацията беше единствено и само със съобщения“, допълни още бащата на отвлечения Адриан.

Собственикът на „Софавто“, заяви че през цялото време е общувано единствено и само със съобщения, като е разчитал на „честната“ дума на похитителите, че синът му е добре. За момента Адриан си почива, физическото му състояние е много добре, като тепърва ще се водят задълбочени разговори с него, за това какво точно се е случило.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"