Скандалът с обвиненият в рекет прокурор продължава!

Преди време се видя как плевенски прокурор с обвинение ходи с патерици, но само в съда. В понеделник прокуратурата разпореди проверка на медицинските му документи, припомня Нова телевизия.

Видяхме обвинения за рекет прокурор под домашен арест, как взема патерица ден преди делото си в спецсъда. По-късно на делото е с две патерици, обявява, че е спукал тазобедрена става и иска от съдиите да го пуснат на свобода, а на същата вечер в Плевен отново е на два крака и мести кофите за боклук пред дома си.

Видяхме още как депутатът патриот д-р Калин Поповски разпалено ни уверяваше, че болният го посрещал с патерици, без да знае, че сме заснели срещите им и патерици няма. Прокуратурата започна проверка за фалшиви диагнози на Захариев, който се е подложил само веднъж на скенер за ставите. Втори път отказал, заради клаустрофобия. Докато се установи истинска ли е единствената снимка на тазобедрената става, от която тръгва всичко, ние се свързваме с плевенския лекар, който я е издал и разчел. Твърди, че е истинска. Допуска само, че болният прокурор е пресилил заболяването си.

Прокуратурата обаче е назначила нова петорна експертиза за здравословното състояние на прокурора с патериците, а независими от случая лекари се усъмниха в това как може да ходиш нормално със спукана става.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"