Извънредно! Бащата на Адриан разкри изненадваща информация за похитения си син!

„Синът ми е до мен и вече съм по-спокоен. На никой не пожелавам това, което се случи на семейството ми“. Това заяви ексклузивно пред БЛИЦ Тони Златков, баща на Адриан, който беше похитен от неизвестни до момента бандити и после върнат срещу откуп.

Собственикът на автокъщата Софавто изненадващо разкри, че наследникът му се чувства добре психически след ужаса, който е преживял.

„Адриан се чувства добре психически, но не иска изобщо да говори за отвличането. Всички искаме да забравим това, което се случи и то да остане затворена страница за нас“, изтъкна пред медията ни бизнесменът.

Той разкри още пред БЛИЦ, че се работи усилено по следа за намирането на похитителите и се надява и вярва, че те скоро ще бъдат заловени. „Най-важното за нас е, че всички в семейството вече сме по-спокойни“, завърши Тони Златков. Припомняме, че след като бе отвлечен близо до къщата си в софийското село Герман преди малко повече от седмица, Адриан Златков бе изоставен от похитителите на 20 км. от Панчарево преди два дни.

Случайни минувачи го забелязват край пътя и го качват в превозното средство, с което се придвижват. Така 25-годишният мъж, отвлечен в края на август, е докаран до бензиностанцията, в близост до кръстовище край кв. Горубляне. След като се обажда на родителите си да го приберат е предаден на полицейския патрул в района. Все още не е ясно колко пари е дал бащата на Адриан за откупа.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"