Извънредно! Марешки „взриви“ парламента! ГЕРБ са в потрес! Изкара нещо страшно за Бойко!

Държавата се управлява от трите тройки. Те са събирателен образ на три модела. Казвам го изрично, за да не се разпознае някой поименно. Това са трите прасета – хората, които са символ на злото, които правят всичко възможно за упадъка на държавата и нещастието на хората, на безхаберното управление до пълното съсипване на българския бизнес.

Следват тримата идиота. Те са в коалиция. Последни са тримата глупаци. Те са готови да съсипват, да хулят, да клеветят всеки по заповед на всеки.

Това каза Веселин Марешки в парламента преди минути и продължи:

„Ето представям Ви един материал. Негов автор е виден гербер. Той твърди, че материалът е написан изцяло по документи (показва книгата „Шайка“ на Антон Тодоров – настоящ депутат от ГЕРБ, станал такъв след брутално хулене на управляващите през миналия им мандат), пише rns.bg.

Ето какво пише само на едната страница на този материал:

Материалът е преинтересен понеже авторът е изтъкнат гербер. Ние сме готови да спонсорираме преиздаването му, защото се твърди, че е писан само по документи, а в цяла София намерихме само един екземпляр.

Тъй като се твърди, че в тази книга се вадят мръсните тайни на управляващите, само с документи, без измислица, се обръщам към главния прокурор, да ме призове веднага, за да говоря с реални имена и факти кои са хората поименно, свързани с грабежите.

Ако написаното е истина, описаните хората трябва да са в затвора. Ако това не е истина имаме наклеветяване, използване на фалшиви документи и тогава видният използвач на документи не трябва да бъде в Парламента.

Ние от „Воля“ сме категорични, с уговорката, че говорим образно, да не се припознае някой – че държавата се управлявана от трите тройки. Забелязваме, че не се вписваме в тази среда, не Ви харесва да седим в Парламента, аз да не съм отпред. За това аз съм готов веднага да напусна зам.-председателското място заради в замяна на две елементарни неща, които Вие многократно сте обещавали през десетилетията. Първо -пенсиите да станат 300 лв., не както обещавахте 500 и създаване държавна верига от бензиностанции, която да се бори с картела. Гласувайте тези две неща в полза на народа и бизнеса и се махам от зам.-председателското място. Припомням, че говорим не за мой интерес, а за благоденствието на народа и просперитета на държавата.“

След думите на Мерешки в пленарна зала не последва никаква реакция от който и да е депутат.

Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи!

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"