Вдовицата Виолета от „Фермата“ разказа за ужасяващата внезапна смърт на съпруга си!

Натъжена от отпадането на своя приятел Тома Айляка от „Фермата“ , вдовицата Виолета си припомни страшната си драма отпреди 8 месеца, когато починал съпругът й. Бащата на двете й деца си отишъл абсолютно неочаквано в съня си, разказа тя на италианката Франческа в хитовото риалити на бТВ. „Изведнъж се случи, докато спим вкъщи. Събуждаш се и изведнъж животът ти се променя.

Той спеше в хола, аз гледах децата. По едно време просто се усъмних и си викам „много време спи тоя човек, какво става?“. Въпреки скорошната загуба, Вили призна, че не изключва новата любов и все някога ще има друг човек до себе си. „Децата ми имат нужда от мъж, виждам малкият как търси мъжко внимание.

Сърцето ми е наполовина, не знам дали ще мога да се разгърна към някой друг“, продължи с драматичните подробности младата жена. Досега Виолета не беше сваляла желязната си маска пред останалите фермери. И в живота тя понесла бруталната загуба със стиснати зъби, без да носи черно и да се затваря вкъщи.

Поведението й било толкова мъжко и на пръв поглед лишено от драма, че на кастинга дори била помолена да представи смъртен акт. На екипа не им се вярвало, че е възможно човек да изглежда толкова спокоен след подобна трагедия, разкриха наши източници.

Сега хубавицата, която мнозина оприличиха на Клаудия Шифър, отглежда малките си син и дъщеря сама, с помощта на своите и на съпруга си родители. Виолета влезе във „Фермата“, за да спечели парите и с тях да сбъдне мечтите им.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"