Трагедията е пълна: Загиналият след силна възбуда от проститутка край Рилци е известен бизнесмен, бусът му бил тъпкан с пачки!

Инфаркт е отнел живота на 46-годишния Васил Русаков, който бе открит мъртъв в буса си на черен път край Рилци във вторник. Смъртта е настъпила мигновено, той е издъхнал около обяд, това стана известно след извършената аутопсия от съдебен лекар в Благоевград, съобщава struma.bg

Мъжът в активна работоспособна възраст е бил едър и физически здрав, не е страдал от сериозни здравословни проблеми. Инфаркт е покосил Васил от санданското село Поленица на път за София.

Както БЛИЦ информира, той бе открит 5 часа след фаталния край на средната седалка в микробуса си.

Случайно преминаващ шофьор на път за лозето си край Рилци го открил в местността Бегов андък. Черната вест потресе вчера жителите на курортния град Сандански, оказа се, че 46-годишният Васил Русаков е доста популярен в града с прякора Васко Русака.

Той има сергия на пазара в Сандански, със съпругата му са едни от първите търговци на чанти и обувки. Във вторник сутринта тръгнал да пазарува от стоковия базар „Илиянци“ в София и у себе си носил около 5000 лв. Пристигналите на място полицейски служители след извършения оглед не са констатирали следи от насилие, той не е станал обект на престъпление и след предприети действия сумата е намерена скрита в микробуса.

Вчера улица „Воден“ в Сандански, където е магазинът на Васил Русаков, бе потънала в скръб. Той се ползва с добро име сред търговците и клиентите в града, винаги бил вежлив и усмихнат. По случая е образувано досъдебно производство, работата по изясняване на обстоятелствата около смъртния инцидент продължава.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"