Смразяващи кръвта подробности за загиналата млада българка на гръцкия остров Миконос

От Министерството на външните работи разкриха подробности за загиналата българска гражданка на гръцкия остров Миконос.

Тялото на 33-годишна българка, която има инициалите Е. Ч,. е намерено в скалите на района Вида. За инцидента пристанищните власти на острова са информирани от случаен минувач, който попаднал на тялото при разходка.

Смъртта е потвърдена от здравния център на Миконос.

По първоначална информация на полицията жената се е разхождала по тясна пътека край скалиста местност, подхлъзнала се е и е паднала от над 3 метра височина. До тялото ѝ са открити всички нейни лични вещи, сред които и мобилен апарат. При лекарския оглед е установено наличие на множество травми.

Направена е аутопсия. В момента продължава да тече разследване. Междувременно министърът на външните работи Екатерина Захариева съобщи пред bTV, че гръцките власти вече са уведомили близките на 33-годишната българка. „Нещастието се е случило на 25 септември, информацията до консулството е постъпила днес”, каза още Захариева.

„Най-вероятно става дума за нещастен случай. Тялото на младата жена е намерено на пътека, която не е осветена. Най-вероятно става въпрос за падане от високо. Намерени са вещите й, което означава, че не става дума за обир”, добави първият ни дипломат. „По моя информация, жената е туристка”, съобщи още тя.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"