АФЕРАТА НА 2017 г.! ШОКИРАЩО ВИДЕО показва скандалния кмет на Хасково в „Бентлито“ за 500 бона в Монте Карло!

Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов бе закован от БЛИЦ със снимки от воаяжа му в Монте Карло, където бе в компанията на местния бизнесмен Стаматов. Днес най-четената електронна агенция публикува шокиращо видео, на което се вижда как градоначалникът се кипри до струващия 500 000 лева джип „Бентли“ на боса на „Монолит“ – фирмата, спечелила почти всички апетитни обществени поръчки в региона.

Прочулият се покупката на златния светофар за 60 000 лева и платинения багер, Беливанов е избрал за свой девиз: „Черпете ме, не ме жалете“. Камерата е запечатала преливащата му от щастие физиономия в мига, в който „Бентли“-то на Стаматов паркира пред него в столицата на Монако.

 

Предвкусващ щедрите подаръци, Беливанов е толкова щастлив, че дори ръкопляска и близо минута позира като евтина фолкаджийка пред бижуто на 4 колела, с което биха могли да се изхранят поне 300 пенсионери за няколко години. Вероятно в този паметен за него миг, Беливанов си е помислил, че е принцът на Монако.

Благодетелят му Стаматов също е доволен – осигурил си е подкрепата на човека с най-голяма власт в общината, в която печели общинските поръчки с лекотата, с която едно първеню си поръчва уиски по нощните барове. Беливанов и Стаматов бяха забелязани преди време и на луксозна визита Виена.

Крещящият конфликт на интереси взриви политическите среди и кметът на Хасково незабавно трябва да бъде разследван от контролните органи на държавата.

При подобен скандал във всяка една бяла държава би последвала незабавната оставка на засечените лица. Беливанов, обаче се е вкопчил в поста си и отказва да го пусне. Защото много добре знае, че в мига, в който стане от кметския стол ще поеме към политическото бунище. Крайно време е държавните институции да докажат, че България е правова държава и да се намесят!

Видеото ТУК

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"