Слънчевата Диана е будител по призвание! Бори се за живота си, а ние можем да я подкрепим! Ето как

Благотворителен базар в помощ на 49-годишната Диана Тонева от Русе ще се проведе тази събота и неделя през Централна поща в Пловдив.

Вещите, които ще се продават, са дарени от хора от цялата страна, които подкрепят Диди в борбата и с левкимията.

Диана Тонева е от Русе, учител по образование, будител по призвание. Усмихната и лъчезарна въпреки трудностите, през които преминава.

През 2014 г., след дълго препращане от болница на болница, ѝ е поставена диагноза ,,Т-клетъчна левкемия”. Преминала е химиотерапевтичен курс и лъчетерапия. Радва се на ремисия почти година, но коварното заболяване рецидивира. Започват тежки химиотерапии. В края на 2016 г. отново влиза в ремисия. Сега Диди се нуждае от спешна трансплантация на стволови клетки, за да се намали възможността от нов рецидив и организмът ѝ да успее да се пребори.

Има оферта за лечение от Турция на стойност 100 000 долара! Изчакват се оферти и от други клиники в Европа. Към 18.04.2017 г. е стартирана кампанията със сумата 6072.30 долара в дарителската сметка.

Благотворителният базар в Пловдив ще се проведе между 10.00 и 18.00 часа, в пространството в близост до Централна поща.

Може да подпомогнете Диана в борбата й с болестта, като преведете сума по дарителска сметка:

IBAN: BG45UNCR70001522882576 BIC: UNCRBGSF Титуляр: Диана Енчева Тонева, град Русе Pay Pal: dtoneva13@abv.bg ; Или, като  изпратите смс с текст DMS DIANA на номер 17777 на цена 1 лев.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"