Страшен екшън в спецсъда! Гaрдовете на Гриша Ганчев удрят и блъскат журналистка!

Нов екшън в Специализирания наказателен съд по време на делото на Гриша Ганчев, който е обвиняем по т. нар „Захарна афера“. Подсъдимият се държа агресивно с репортера на Канал 3 Снежана Хитова, а бодигардовете му блъскаха по коридорите на съда журналистката, съобщава медията.

Въпросите на Снежана Хитова за присвояването на „Петрол“, което Ганчев според медийни публикации е направил чрез подставени лица и свои служители, предизвикаха гнева му.

Той обиждаше репортерката, а гардовете му я удряха през ръцете. „Ще ви съдя“, викаше по коридорите Гриша Ганчев.

 Ганчев отрече Росица Йорданова, чийто баща-пенсионер стана собственик на „Петрол“, да е негова служителка. Отрече и приятелство и съдружие с избягалия банкер Цветан Василев.

Преди седмица след същите въпроси Снежана Хитова бе блъскана и от адвокатката на Гриша Ганчев – Татяна Дончева. Тогава тя иззе ролята на 100-килограмовите гардове на подсъдимия. Днес те заслужиха своите заплати и се опитаха да премажат крехката репортерка.

Агресивното поведение на Ганчев и неговите адвокати продължава и в съда, където групата иронизира вещите лица с подхвърляния относно техния външен вид и компетентност в опит да ги притисне и да обърне процеса в своя полза.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"