ИЗВЪНРЕДНО! ГЪРМИ ЖЕСТОК СКАНДАЛ! Елена Йончева засечена на тайна среща с бизнесмена с „Бентли“-то в скъп хотел (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Скандална среща между червената депутатка Елена Йончева и добилия печална слава бизнесмен от Хасково Иван Стаматов бе засечена от БЛИЦ в елитен столичен хотел.

Едва ли има по-голямо доказателство за задкулисните отношения по оста бизнес – власт. Бившата разследваща журналистка, която триумфално обяви от парламентарната трибуна, че е надушила октопод в Хасково, бе заснета да пуска словесните си пипала към Стаматов, който е подозиран, че дърпа конците на хасковския си съгражданин и стопанин на Хасково – Добри Беливанов.

Припомняме, че преди дни БЛИЦ извади на бял свят сензационни кадри от Монте Карло, на които се вижда как Беливанов се усуква около луксозен джип „Бентли“, който шофира Стаматов.

Воаяжът на двамата господа в Монако продължи близо седмица, а след разкритията на медията ни доведе до сериозни размествания на политическите пластове.

Сега, същият този Стаматов разговаря с една от най-изявените фигури в Столетницата. Кадрите показват по недвусмислен начин напрегнатото изражение на Йончева и Стаматов. Сбирката им е още по-любопитна, като се има предвид, че близкият до Стаматов Беливанов упорито отказва да си подаде поисканата от министър-председателя Борисов оставка и вероятно ще премине на дистанционно управление към едрия бизнес.

До момента Беливанов се прочу с покупката на златен светофар за 60 000 лева, който свети в бедно Хасково и платинен багер, който разкопава плодородната земя на областния град. Нищо чудно в близките дни Беливанов да получи като подарък луксозното „Бентли“, което да замени натрапвания от него вехт „Голф“, с който обича да се прави на скромен.

Истинската скромност на Беливанов пролича из салоните и ресторантите на Монте Карло и Виена, където една вечеря струва колкото два фолксвагена. Срещата Йончева – Стаматнов със сигурност вещае нова промяна в преразпределението на властово-икономическите отношения Хасково.

Градът, в който Йончева е народен представител и говори за морал, а Стаматов се прави, че няма никакви отношения с Беливанов, който по съвместителство е и кмет. В близките дни ще разберем дали пред Беливанов ще продължи да свети зелената светлина на закупения от него светофар или прокуратурата ще светне червената лампа.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"