Прокуратурата с горещи подробности за извергите от Ловешко, пребили до смърт младо момче с дървени колове

Говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров изнесе горещи подробности за зверството, което се разигра в Луковит, и което завърши със смъртта на 29-годишен мъж. 

„Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ ще бъде поискана за тримата, обвинени за смъртта при побой на 29-годишен мъж от Луковит“, уточни Петров По думите му 72-часовото им задържане изтича утре.

Инцидентът е станал на 6 октомври /петък/ след 22.00 часа, а за смъртта на мъжа в качеството им на обвиняеми са задържани трима местни мъже.

Всички те са криминално проявени, на възраст 35, 24 и 22 години. Кирил Петров уточни, че тримата били в дома на единия от тях, когато потърпевшият спрял недалеч с лек автомобил.

„С единия от нападателите пострадалият имал стара вражда“, посочи говорителят на прокуратурата. Единият от обвиняемите започнал да го бие, а след това в боя се включили и другите двама.

От побоя 29-годишният мъж починал – вследствие на черепно-мозъчна травма, причинена от удар с твърд предмет.  Петров добави, че продължават процесуално-следствените действия и разпитите, ще бъдат назначени и експертизи, пише „Блиц“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"