Още утре вземете три ореха и ги поставете вкъщи до компютъра, до рутера и до телефона! Ето защо

Пирамидите са защита против болести, дърветата – поток на сила! „Всяка личност е нужно да открие удобен начин, да се предпазва от вредни влияния“, споделя 94-годишният Стефан Рашков от Велико Търново. Той е посветил 40 години на проучвания на вредните лъчения от земните глъбини.

По време на последните години се е насочил към проучвания на опасните лъчения от заобикалящата ни електроника-монитори, телефони, рутери и апарати.

Бившият архитект е специалист по радиестезия.

„Радиестезията е учение, което помага за намиране на вредно лъчение и би могло да ни научи как да се защитим от него. Слушал съм от други мои колеги, че няма начин да се защитим. Аз не съм склонен да мисля така.

Вертикалните земни излъчвания са действително опасни, но стига е да сложите два ореха в джоба и бихте могли да сте спокойни и защитени. Всяко тяло с формата на сфера образува покрай себе си защитна стена и, ако човек попадне под нейното влияние, би могъл да е спокоен, че вредното лъчение няма да го засегне“, споделя Рашков.

Той смята, че ако в спалнята си пазим торба с орехи, ще бъдем значително по-здрави и ще спим доста по-добре.

Радиестезистът е работил и като учител. Той смята, че човек може да живее до 150 г. и поради това се е посветил на проучванията как да ни защити от вредните влияния. „Искам да променя тази предопределеност, искам да помогна хората да не умират преждевременно.

Има, разбира се, много причини за това, понякога те са извън нас. Може да водите най-правилния и здравословен начин на живот и пак да не се чувствате здрав. Как трябва да бъде защитен всеки един е най-сложният, но и най- лесният за отговор въпрос. Ако човек се научи да използва това, което му е дадено от природата като щит, може да живее много дълго.

Например – ако се научи да черпи сила от дърветата. Даже и за много хора това да звучи като фантастика, те могат да зареждат всеки от нас. Това става, като ги прегърнем или като се облегнем с гръб на ствола им. Много важно е да се научим да различаваме кои дървета ни зареждат с позитивна енергия и кои – с лоша“, обяснява архитектът.

За да се установи как всеки един би могъл да се защити и да открие полезните за него енергии, е необходимо да направи „изследване“ с багети. Рашков, макар и на 94 г., и сега действа много добре с тях, за да му отчитат къде енергията е опасна и къде – не. В стаите си той е поставил много сферични предмети и съветва всеки да стори същото. Обикновеното топче за тенис също върши работа, но ако се ползва орех, той вече много пъти увеличава защитната сила.

 

Източник: „За жената“

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"