Това е важно за всеки! Тази жена е на легло в продължение на 35 години! Оказва се, че причината през цялото време е била

“Те винаги са третирали последиците от болестта ми, но не и причината.” Дана Анхалт е била тровена бавно в продължение на 35 години, а лекарите безуспешно се опитвали да разберат причината за състоянието ú.

Дана първоначално е страдала от менингит, инфекция на синусите, различни атаки на мигрена и хормонални проблеми, които започнали, когато тя е била на 16 години. Страдала е от ужасни алергии и постоянно намаляване на теглото.

В момента тя е на 37 години и е писателка от Ню Йорк. През 2016 дори е получила диагноза Лаймска болест.

Въпреки лечението, състоянието й продължава да се влошава. Семейството й случайно открили причината за състоянието й и то, когато са почувствали странна миризма, която се простира от мазето. То се оказва пълно със силно токсична черна плесен. Смята се, че този токсичен мухъл в дома й се е появил заради наводненията, които са се случили в къщата, докато тя е била малко дете.

”Оказва се, че съм прекарала 37 години в болести, причинени от отравяне отвътре навън. Не беше лесно да се направят всички по‐нататъшни тестове, но в края на четвъртото десетилетие на моите изтезания това има някакъв смисъл ‐ каза Дейна. Тя разказва:

„Когато бях дете бях болна доста често, постоянни инфекции на синусите, повтаряща се пристъпи на стрептококова инфекция, мигрена, хормонални проблеми и гастроинтестинални симптоми

. „След като майка ми почина, бях диагностицирана с фибромиалгия, която не се повлия от някое от стандартните лечения. „До 2011 г. бях почти изцяло на легло и до 2012 г. бях опустошена от мускулни и ставни болки толкова тежки, че често лежах в интензивното.

Вече съм постоянно чувствителна към различни лекарства и алергична към много видове храна. Имам алергия към лекарства за болка и много чести обриви по тялото. Кой знае кога ще спре ‐ казва тя. Но, когато е установена причината, лекарите съветват Дана да се изнесат от къщата и да остави всичките си вещи там, защото те също са замърсени.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"