Съседи на българите, убили гръцкия лекар, хвърлиха нова бомба! Ето кой е скроил пъкления план

Иванка – майката на Десислава (Дешка) Говедарова, е забъркала пъкления план за убийството на критския лекар, пише „Телеграф“. В това са убедени съселяни на семейството от казанлъшкото с. Копринка, според които баба Иванка била „истински пожар“ и откъдето мине, трева не никне.

35-годишната Десислава и приятелят й, 37-годишният Красимир Карчев, са задържани за убийството на на съпруга й – 62-годишният лекар кардиолог от Сития Христодулу Каландзакис.

Днес съдът в град Неаполи на о-в Крит ще гледа мярката за неотклонение. „Тази жена е завлякла мнозина през живота си, тя няма никакви скрупули.

Тя първа замина за Крит малко след като почина вторият й съпруг Георги, който хранеше семейството, като отглеждаше прасета. След години повика при себе си първо по-малкия си син, а след това и дъщеря си Деси, която първоначално започнала като домашна прислужница. Впоследствие става секретарка на доктора, докато го разведе и се омъжи за него.

Мнозина знаят, че ако нещо трябва да им се уреди на острова – трябва да търсят нея“, разказват под сурдинка копринчани. Те не вярват Десислава да е измислила сама пъкления план за разстрела на съпруга си. „Дешка и гаджето й Красимир Карчев са били маши, те само са изпълнявали онова, което им е разпореждала Иванка“, настояват близки и познати на задържаните и очакващи съдбата си на гръцкия остров мъж и жена.

На този етап Иванка Говедарова не е привлечена като обвиняем. Тя е била разпитана и пусната да гледа 3-годишното си внуче, дете на убития лекар и дъщеря й, лаконично отбелязаха от полицията в Неаполи.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"