РАЗШИФРОВАХА ДРЕВНО ПРОРОЧЕСТВО В БИБЛИЯТА! НА ИДНИЯ ПЕТЪК 13 СЕ СЛУЧВА НАЙ-СЪДБОВНОТО, ТОЙ СЕ ЗАВРЪЩА! ВСИЧКИ ЩЕ

Дали с Исус Христос на земята ще дойде и краят на света?

Поредно страховито пророчество говори за второ слизане на Исус на земята. Това се очаква да се случи другиден – на петък 13-и октомври. Както винаги, съвпадението на тази дата с този ден от седмицата винаги е съпроводено с прогнози за катаклизми и кошмарни събития. Този път те идват от английските медии.

Отново изводите са крайни и се говори за затриване на цялата планета. До тях се стига на базата на задълбочени изследвания на Библията. Покрай тях е открито закодирано послание, което е било разгадано. Според него, на петък 13-и е краят на библейския празник „Пирът на шатрите“. А това събитие се свързва с второ слизане на Исус Христос на земята.

Това ще бъде фатално за човечеството и ще доведе до тотален апокалипсис. Това ще бъде най-вече наказание за невярващите, които ще бъдат пратени в ада. А християните ще се възнесат в Царството Господно. Подобни теории и страховити прогнози биват котирани поне веднъж годишно. Но досега така и не се е случило такова мащабно събитие, което да затрие цялото човечество, пише bgdnes.bg.

А ако се случи, сякаш ще бъде дело на самото човечество, не на други сили. За да успокои вярващите в Исус и в подобни теории, отец Гелеменов публично заяви, че краят на света отново се отлага и няма да дойде и тази седмица. Единствено Господ може да вземе подобно решение, но надали ще бъдем уведомени предварително…

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"