Извънредно! Полицията нахлу в гетото! Кървав екшън: Жестоко и кърваво тумбата е смазала смелият

Кървав екшън с роми се е разиграл снощи на територията между общините Хисар и Карлово. Служители на горското от курортния град засекли тумба роми, които изсичат незаконно дървета, по поречието на река Стряма край град Баня. Горските застанали в засада и зачалкали трите каруци да минат по шосето. В този момент ги спрели.

Едната каруца ударила силно колата на горските служители и избягала. Ромите в другите две каруци останали. Малко след това от близката ромска махала се показала тумба от 30-40 въоръжени с колове и камъни мъже и нападнали зверски да бият 5-6 служители на „Горско стопанство Хисар“.

 реклама

В резултат на това един мъж, около 30 годишен, е със счупена ръка на две места, а друго младо момче, което скоро е постъпило на работа, е със счупена скула и с хематоми по главата. По информация на БЛИЦ няма опасност за живота на двамата служители, няма и арестувани. Ромите са избягали обратно в махалата, а полицията в тъмното не е могла да разбере кои точно са извършителите. В момента махалата в град Баня е окупирана от полиция. Ромите в региона не за първи път наглеят и вършат золуми. Преди 2 години, както първо БЛИЦ съобщи, те зверски убиха с колове и лопати карловския бизнесмен Георги Рогачев на бензиностанцията му в село Розино.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"