България скърби. Ето от какво е издъхнала 24-годишната майка Ели Димитрова от Благоевград

24-годишната Ели Димитрова от Благоевград, майка на 6-месечно бебе, която издъхна внезапно в дома си, вероятно е починала от белодробна тромбемболия, но е възможно и масивен инфаркт да я е покосил, съобщава struma.bg

Трагедията потресе близки и приятели на почерненото семейство. През деня младата майка се чувствала добре, нищо в състоянието й не подсказвало за здравословен проблем. Около 22,00 часа, по време на вечерята, изведнъж младата жена, която била с бебенцето си, паднала и посиняла.

Незабавно с личен превоз е транспортирана в спешно отделение на благоевградската болница. За случая в полунощ са информирани от дежурния лекар директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев и началникът на спешно отделение д-р Александър Вакашински. „Младата жена е приета без жизнени показатели, с остра дихателна и сърдечна недостатъчност, фаталният край е бил необратим”, каза директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев.

Той уточни, че близките на починалата жена са отказали извършване на аутопсия за установяване на точните причини. Смъртта е настъпила у дома и ръководният екип е взел решение да уважи волята на семейството. Според медиците вероятно се касае за белодробна тромбемболия, но е възможно и масивен инфаркт да е покосил внезапно младата жена. Черната вест потресе медиците, починалата жена е внучка на уважавана дългогодишна здравна работничка в МБАЛ – Благоевград.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"