Боги получи 540 лева сметка за телефон, но си отмъсти жестоко на оператора! Отиде в офиса и му

Снимка: TrafficNews.bg

Своеобразен протест срещу мобилен оператор проведе млад разградчанин, на когото се налага да плати сметка към мобилен оператор от 540 лева.

22-годишният Богослов Стоянов бил съкратен от работа и 2 месеца не плащал сметката си за GSM, като по договора с мобилния му оператор, месечните му сметки били по 22 лева.

Когато си намерил работа и на третия месец отишъл в офиса на мобилния оператор, бил неприятно изненадан от сметка на стойност 540 лв, пише Дарик.

Според служителите на телекома в договорите, които клиентите им подписват, се предвижда при първо неплащане на сметка да се спират изходящите повиквания, при второ – входящите, а при трето са начисляват като неустойки всички предвидени плащания по договора. В случая на Богослов Стоянов той имал и закупен телефон, като по тази причина общата сума на сметката му е скочила така драстично, пише TrafficNews.bg.

Младежът плати част от натрупаната сметка с жълти стотинки и изсипа пред служителите на мобилния оператор три торбички, като в едната имаше 589 монети по 1 стотинка, във втората – 588 по 2 стотинки, а в третата – 247 по 5 стотинки.

Преброяването им отне 30 минути, пише Блиц.

Богослов има намерение да продължи да събира стотинки и за останалата част от неплатената си сметка.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"