Всички сайтове гърмят: Ето я тъпата малка мутреса! Уби 6 души на тротоара с джип! Баща й е големият

20-годишна дъщеря на милионер е виновна за касапницата в Харков. Альона Зайцева е убила шест души, след като минала на червено с нейния джип „Лексус“, съобщи Mirror, цитиран от Блиц.

На улиците на украинския град вчера имаше кръвопролитие, след като джипът удари друга кола „Фолксваген Туарег“. След сблъсъкът скъпото возило се преобърна напълно и се приземи на колелата си, врязвайки се в тълпа, чакаща да пресече пътя.

Шестима бяха убити и дузина още ранени при сблъсъка.

Въоръжените бодигардове на милионерската наследница се качиха на два джипа веднага след катастрофата и я защитиха от яростната тълпа, която стана свидетел на ужасяващата катастрофа. След мъртвите е и 15-годишна ученичка. „Това е като военна зона“, каза един очевидец, който се опитал да помогне на ранените. 20-годишната Зайцева, дъщеря на мултимилионера на местната енергийна компания Василий Зайцев, остана невредима.

Шокиращо видео за последствията от катастрофата показа тела, разпръснати по тротоара. Сред тежко ранените е жена, която е бременна в седмия месец. Тя е в тежко състояние и е в болница.

Богатата студентка е задържана. Ако бъде осъдена, може да получи 10 г. затвор. Местни блогъри изразиха опасения, че поради могъщия си баща тя ще бъде оправдавана, въпреки че свидетелите казват, че тя е минала на червена светлина. Шофьорът на Туарега, 49-годишният Генадий Дронов, минал на зелено, когато автомобилите се сблъскали, твърдят свидетели.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"