Екип на Нова влезе в „Пирогов“! Драмата е страшна. Горката жена в тежи мъки е зверски

Медсестрата Стефанова, която бе брутално пребита от дрогиран и агресивен тийнейджър в „Пирогов“, е със сериозни травми, предаде Нова телевизия.

 реклама

Ето какво каза нейният колега д-р Петър Илков: „Жената е със сериозна травма, мозъчно сътресение и лицеви счупвания. В момента е в задоволително състояние, но продължава да има оплаквания, повръща й се. Вероятно й предстоят интервенции поради лицевите счупвания.

След като се стабилизира първоначално състоянието й, тази седмица се предполага, че ще е оперирана и после десетина дни ще е тук. Стресирана и притеснена е, не се чувства добре“. Самата пребита медицинска сестра също проговори за инцидента. „Имаше пациент с амфетамини, видяхме го с д-р Петкова.

Искахме да го успокоим и му казахме „спокойно“. Той се върна, после нямам спомени. Казаха ми, че с един юмручен удар ме е повалил. Млад е, на 18 г. слаб, висок. Страхувам се, той беше вързан и е успял да се развърже. Страх ме е от такива пациенти, те са агресивни и не разбират от добро“, казва пострадалата.

Младежът живее сам и родителите му са разделени. Те били помолени да останат с него през нощта, но отказали, защото по думите им той се дразнел. Охранителите заседнали в асансьора и той все пак успял да избяга.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"