Каракачанов взривяващо срещу курса към сваляне на правителството! Вицепремиерът даде рамо на Бойко!

„Това е нормално поведение на опозицията. БСП и ДПС са извън властта, а първата партия не е в управлението от 2014 г., което явно не й харесва“, заяви пред БЛИЦ вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов.

Потърсихме мнението му по повод обявеното от ръководството на ДПС решение за поемане на курс за сваляне на правителството.

„Всяка партия в опозиция се бори за властта.

В този смисъл поведението на БСП и ДПС не ме учудва. ДПС бе класирана от избирателите на четвърто място по време на предсрочните парламентарни избори. Обединените патриоти получиха голяма подкрепа и изместиха ДПС от третото място. Очаквам подобни атаки срещу коалицията и през следващите 3 години и половина до края на мандата на правителството.

„Нека двете партии добре да се подготвят“, подчерта Каракачанов пред БЛИЦ. Вицепремиерът припомни, че БСП не е подкрепила гласуването на правителството на Борисов и в искането на вот на недоверие не вижда нищо необичайно.

„Правителството изпълнява програмата си и ангажиментите, които пое пред избирателите. Мнозинството е достатъчно стабилно, за да оцелее правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти и да продължи да работи“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"