Зловещи подробности за убиеца на Наталия, опрял нож във врата на момиченцето й, а после… (СНИМКА 18+)

Преди да бъде жестоко убита от приятеля си, 36-годишната Наталия от Горни Дъбник е преживяла истински ад. Многократно пребивана, заплашвана, унижавана, заключвана, тя е търсила начин да се спаси, но напразно. Това разкриха близки на младата жена пред БЛИЦ.

Отчаяна, Наталия е подавала и сигнали в полицията, молейки за помощ, но оттам не са обръщали внимание.

Историята на Наталия ужасяващо прилича на историите на други жени, убити от приятелите си. Могла е да бъде спасена, но никой не е реагирал. Наталия бе открита на 31 октомври сутринта от брат си в безпомощно състояние, потънала цялата в кръв.

На метри от нея лежи трупът на баща й Стефан. Братът вика линейка, но младата жена издъхва от раните си на път за болницата. Часове по-късно полицаите залавят убиеца – бившият приятел на Наталия, рейнджърът от Казанлък Петко Черкезов.Петко Черкезов

„Тя се страхуваше много от него, казваше й, че ако не е негова, няма да е на никой друг. Той я пребиваше жестоко. Последно Наталия потърси помощ от кварталния в Горни Дъбник, каза й, че Петко ще я убие, но кварталният не направи нищо, дори я блокира във Фейсбук, за да не му пише“, разказва пред БЛИЦ близка приятелка на Наталия.

„Пребиваше я многократно, опитвал се да я души, всички в Горни Дъбник знаеха какво се случва, но никой не реагира. След поредния жесток побой той я заключваше, за да не излиза навън и да не видят хората синините по лицето й. Преживяваше истински ад. Накрая той я принуди да му отстъпи правата върху дъщеричката им. Обеща, че ще се премести да живее с детето в Казанлък и повече няма да я закача. Тя се съгласи от отчаяние, страхуваше се за живота си, защото никой не й помогна“, разказва още приятелката на Наталия. 

При един от поредните побоища, Петко опитва да удуши Наталия

„На 9 септември тя се обади на 112, каза, че се страхува за живота си. Оттам я попитаха дали е бита, тя каза – не, отговориха й, че в такъв случай не могат да й пратят патрулна кола. Същата вечер Петко взе детето, качи се на колата си и го откара в село Дунавци.

Оттам започнаха заплахите, че ще я заколи, дори й беше пратил няколко снимки как слага на детето ножа на вратлето му, написа й, че ако се оплаче на полицията и социалните, че ако види полиция, ще я убие и ще заколи детето“, описва още от ужаса приятелката на Наталия.

Петко иска попечителство върху момиченцето и обещава, че тогава ще остави приятелката си на спокойствие. Делото за попечителство се води само месец, преди Наталия да бъде убита. По това време тя вече е омъжена за новия си съпруг, който излежава присъда във врачанския затвор. Дори и след това Петко не спира със заплахите.

Отчаяна, младата жена заминава за Берковица, където се крие при роднини. Петко я намира и там, убеждава я да се върне обратно в Горни Дъбник и обещава, че спира с насилието. Само и само да бъде близо до детето си, Наталия се връща обратно. Месец по-късно е убита.  Прокуратурата във Враца поиска постоянен арест за Петко Черкезов. Мотивът на магистратите е, че убийствата на Наталия и баща й са извършени по особено жесток и мъчителен начин и той може да се укрие.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"