Разпространи светкавично! Върви нова гадна измама във „Фейсбук“! Не отваряй съобщение от

Ако все още не сте получили съобщение лично от „директора на Фейсбук“, то е много вероятно съвсем скоро да го получите. За това сигнализират потърпевши, цитирани от Флагман. Хората са останали поразени от подхода на американския милиардер Марк Зукърбърк, който най-нагло и най-персонално навлиза в личното пространство на потребителите, пишейки им на чист български език, за да ги информира, че от утре фейсбук става платен. Ако и вие НЕ повярвахте, честито!

Вие сте сред тези, които няма да изпратят съобщението на Марк на 10 свои приятели.

Мнозина обаче се вързаха на поредната вирална измама и спомогнаха за разпространението на въпросното съобщение.   Публикуваме го без редакторска намеса, все пак Марк Зукърбърг е много богат и може да си позволи да говори както поиска на нашия роден език. Здравейте, аз съм Марк, директор на Facebook. Здравейте всички, изглежда, че всички предупреждения са реални. Използването на Facebook ще струва пари.

Ако изпратите този ред на 18 различни от вашия списък, вашата икона ще бъде синя и ще бъде безплатна за вас. Ако не ми повярвате, утре в 18 часа Facebook ще бъде затворена и за да я отворите, трябва да платите. Всичко е в съответствие със закона. Това съобщение информира всички наши потребители, че нашите сървъри наскоро бяха претоварени. Ние ви молим да помогнете за разрешаването на този проблем. Ние изискваме активните ни потребители да изпращат това съобщение на всеки от хората в списъка ви за контакти, за да потвърдят активните ни потребители на facebook.

Ако не изпратите това съобщение до всичките ви контакти в Facebook, профилът ви ще остане неактивен, като по този начин ще загубите всичките ви контакти, без да изпратите това съобщение. Вашият SmartPhone ще бъде актуализиран в рамките на следващите 24 дни, ще има нов дизайн и нов цвят за чата. Уважаеми потребители на Facebook, ще направим актуализация за Facebook от 23:00 часа. до 05:00 часа сутринта. на този ден.

Ако не го публикувате във всичките си контакти, актуализацията ще бъде отменена. Няма да можете да общувате с вашите послания във Facebook. Ще трябва да платите таксата, ако не сте честен потребител. Ако имате поне 10 контакта, изпратете това SMS съобщение и логото ще стане червено, за да покажете, че сте потребител Потвърден … Завършихме го безплатно. Утре те започват да събират съобщения за facebook на 0.37 цента. Изпратете това съобщение на повече от 9 контакта и ще бъде безплатно за вас. Часовникът и топката ще станат зелени. Направете това и ще видите, че Facebook вече е безплатна. Изпратете 10 души, за да активирате отново услугата си.Край на кореспонденцията.Въведете съобщението си…

Източник: Флагман

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"