От последните минути: Дронове летят над гората край Боснек, където са се скрили разбивачите на банкомати, жандармерия е блокирала пътищата

Има задържан за обрания банкомат! Още трима се издирват в гората край Боснек

Полицията провежда специализирана операция близо до Пернишкото село Боснек. Издирват се мъжете, които в последните месеци са взривявали и обирали банкомати в различни части на столицата. По непотвърдена информация, извършителите са избягали, след като снощи са взривили банкомат в Сепарева баня, предава БНР.

Полицията им е заградила пътя.

Те са изоставили черен джип и са избягали в гориста местност. В момента районът около пернишкото село е блокиран от полиция и жандармерия, допълни Блиц.

Пуснати са и дронове за издирване на хората. Към момента крадците са крият в гората край село Боснек. Намерен е джипа на престъпниците, а в него са били парите от последния обир. Спецполицай претърсват района Операцията е под ръководството на главния секретар на МВР Младен Маринов. В сряда банкомат беше взривен в София на улица „Велчо Атанасов“ в квартал „Редута“. Крадците са успели да вземат 60 000 лева.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"