Внимание! Предупредени сте! Следващите дни ще са инфарктни за мнозина! Най-тежко ще е за

Представителите на Овен навлизат във важен етап от живота си, а за Телците започва силно сполучлив етап. Близнаците не са лишени от късмет, но седмицата ще бъде нервна. Раците  да се владеят, а родените в Лъв да са достатъчно активни  Девите отново са на блестящо ниво.  Везните се намират на силни делови позиции, а Скорпионите следва незабавно да се активизират.

За Стрелците  условията са благоприятни, а за Козирозите условията са затрудняващи.  За Водолеите се очертават служебни проблеми, а Рибите са притеснени от проблеми.

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Динамичен етап   

Родените в зодията са изправени пред етап, който ще внесе промени в живота им, независимо кой на каква възраст е.

Навлизате в добър период от гледна точка на материални и финансови придобивки, но нервността при повечето от вас ще е силно завишена и ако не се владеете ще последват проблеми. Благоприятният петък е следван от активна събота и успешна неделя. Понеделник, вторник и сряда са характерни с разногласия. Четвъртък е положителен.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Ярко сполучлив етап

За представителите на Телец започва много добър етап, който гарантира чудесно развитие и значителна стабилизация в служебен план и в деловите среди. Етапът ще е силно печеливш, но носи и изразителна нервност. Много важно е да владеете негативните емоции в максимална степен, за да не се получи обратното – те да ви владеят. Неприятните дни през периода са вторник и сряда. Другите ще ви радват със сполука и  чудесни резултати.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добър късмет, но нервна седмица

Късметът на Близнаците в никакъв случай не може да се определи като по-слаб от този на Телците, а подкрепата, която хората от близкото ви обкръжение ще засвидетелстват към вас в обществото ще утвърди значимостта ви. Нервността ви ще е значителна! Владейте се качествено и не прибързвайте при реализиране на целите. Петък ще е успешен, а уикендът и понеделник ще са неприятни. Вторник и сряда напрегнати, а четвъртък е начало за промени.

Седмичен хороскоп РАК

Стабилизирайте се и се владейте

Седемдневният период ви предоставя добри условия за делова реализация и за осъществяване на другите ви всекидневни цели, но ще е доста нервен за преобладаващата част от Раците. Това на практика ще ви доведе до изразителна нестабилност. Редно е да сте по-сдържани и да контролирате поведението си в обществото. В петък действате сполучливо. Следващите четири дни ви носят проблеми. Сряда и четвъртък ще бъдат по-добри за намеренията ви.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Проявете активност

Предстоящото седемдневие предупреждава представителите на Лъв да не се отпускат при осъществяване на целите си, защото сами ще предизвикат появата на проблемите, които ще отстранят на по-късен етап с доста усилия. Не прибързвайте при осъществяването на деловите си задачи, за да се предпазите от грешки или пропуски. Спокоен и успешен петък, нервна събота и неприятна неделя. Понеделник ви носи проблеми, а следващите дни са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна активност

И сега, в началото на настоящата календарна година Девите отново са добре организирани за деловата си реализация, а подобна готовност гарантира, че успехите им ще са постоянни. Късметът ви за успешна професионална изява и за удовлетворителна финансова реализация не подлежи на съмнение, а бизнесмените от знака ще завоюват забележителен успех. Два са проблемните дни  през периода. Това са събота и четвъртък. Останалите са достатъчно плодотворни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Превъзходни делови позиции

Като изключим значително повишената нервност на преобладаващата част от Везните, свързана предимно с професионални проблеми и ситуациите в дома, предстоящата седмица дебело подчертава, че позициите ви в деловия сектор са превъзходни и ви предоставят значителна преднина. Активността ви в петък и събота ще е  слаба. Неделя и понеделник подчертават началото на промени. Следващите три дни ще са благодатни и видимо успешни за вас.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Активизирайте се незабавно

Голяма част от Скорпионите действат безшумно и постигат целите си поради доброто стечение на обстоятелствата, но това не може да продължи дълго. Активизирайте се за деловите си задачи, защото започва добра седмица, през която ще ви радва и нечия ценна и навременна помощ. Петък и уикендът, както и понеделник ще са слаби дни. Вторник и сряда са успешни и сполучливи , а четвъртък отново се оказва не особено благоприятен и успешен.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Благодатни условия

За Стрелците започва доста благоприятна седмица, която създава благодатни условия за делови или лични пътувания в страната и извън нея. Периодът  особено акцентира върху шанса ви за финансови печалби и за сключване на търговски договори и спогодби в страната и чужбина. Петък и събота са успешни, а неделя и вторник говорят за евентуални промени или за провал на целите. Понеделник е сполучлив, а през следващите дни действайте внимателно.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Седмицата затруднява

Ако представителите на Козирог не са достатъчно мобилизирани за осъществяване на деловите си цели, е по-добре да не се захващат, защото едва ли ще постигнат задоволителен резултат. По принцип условията за успешна делова дейност са налице, но мнозина от родените в знака не са в добро състояние за реализация. Петък и уикенда са благоприятни. Понеделник ще е нервен, а вторник ще бъде сполучлив. Следващите два дни преминават в напрежение.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Проблеми в службата

Благодатен етап, предоставящ доста благоприятни условия за реализация на лични цели и за успешни действия в приятелските и обществените среди. Проблеми за мнозина възникват във взаимоотношенията с работодателя, които в повечето от случаите фиксират финансови противоречия. Ще е добре, ако съумеете да намерите добър вариант за отстраняване на противоречията. Петък и събота са добри, а в неделя и през делниците се сблъсквате с неприятности.

Седмичен хороскоп РИБИ

Притеснени от проблеми

Настоящата седмица ще е неприятна за представителите на Риби в личен план. Повечето от родените ще са твърде нервни, което е свързано с професионалната заетост или с липсата на такава. Засилете контактите с хората от приятелското обкръжение. Ще получите нечия подкрепа и проблемите ще намерят разрешение. Петък и събота са надеждни за реализация на намисленото. Неделя, понеделник и вторник ще са тежки. Следващите дни са по-добри.

 

За жената

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"