Кметът на почерненото село Кирчево с първи коментар за трагедията край Сопот, отнела живота на две момчета на 15 и 16 години!

14-годишното момиче, настанено в Ловешката болница след тежката катастрофа, станала снощи на главния път София-Варна, край село Сопот, е в стабилно състояние и без опасност за живота. При инцидента загинаха две момчета, на 15 и 16 години, като по-малкото е управлявало лекия автомобил.

То е загубило контрол, автомобилът се е ударил в дърво и е паднал от мост в река. Кметът на село Кирчево Данаил Асенов, откъдето са децата, съобщи пред БНР, че в селото ще бъде въведено засилено полицейско присъствие, за да се предотврати шофирането на неправоспособни водачи:   „И аз съм шокиран от тази случка.

Все пак загинаха млади хора. Добри са децата. Нямам обяснение за тази ситуация. Ще предприема по-силно полицейско присъствие и разговори с деца, които са непълнолетни. По някакъв начин трябва да се въздейства на тези деца и да им се обясни, че това не е шега работа и белята става много бързо”, коментира Асенов.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"