Цветан Цветанов посочи кога корупцията в България е била най-ниска и направи нещо човешко в ефир

„Лобистите, доколкото разбрах, са хора в парламента. Това е поредната обида. Може да има различно мнение, може да има дебат, но трябва да има уважение между институциите, защото заедно сме много по-силни“. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНТ по повод изказване на президента Румен Радев по темата.

 „Най-ниските нива на корупция бяха през 2010 година. Сега в момента има все още усещането, че няма тази ефективност“, каза още Цветанов. Над 1100-1200 нови полицаи ще бъдат назначени през годината. „Трябват повече организационни мерки и диалог с банките“, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ за зачестилите обири на банкомати. „Не може да обидиш българските граждани и да ги наречеш „дебили“.

Не знам самият Иво Христов към кои проценти се причислява“, каза Цветанов относно изказването на Иво Христов преди дни.  Цветанов коментира и бюджет 2018. Докато обясняваше какви са стъпките преди гласуване на текстовете, той вдигна рязко ръка към лицето си, тъй като щеше да кихне. Все пак това се размина, но Цветанов се обърна към водещи: „Извинявайте щях да…“. На тези му думи Иво Никодимов бързо отговори „Това е човешко“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"