Няма по-страшно нещо! Бащата на обезобразената Бела: Видях как главата й

Цялата глава й пушеше от киселината, излязох да го гоня, видях го как отива нагоре и това беше. Това заяви през сълзи покрусения баща на залятата с киселина Бела от Велинград.

Родителят заяви пред Нова телевизия, че дъщеря му е изключително уплашена и говори единствено с него и със сестрите си, като заплахите продължават към цялото семейство.

Бащата заяви, че 2 години Бела е била подложена на системен физически и психически тормоз, като той самият е бил свиделе как мъжа на пострадалата е биел децата.

Преди около година и половина след поредния жесток побой Бела е била дори със счупен нос. „Аз не бях тогава в града, бях на работа на Слънчев бряг, но тя ми се обади и ми каза какво е станало. Тогава жалба не е подавана, но преди 5 месеца има подадена такава за побой и ето сега какво се случи“, допълни покрусеният баща.

Тогава насилникът е извикан от полицията, като се е подписал, че няма да я притеснява, а в момента се криел при майка си.

„Искам справедливост, присъда и да излезе някакъв закон не само за моята дъщеря, а за всички които тормозят жените. В момента гледам и четирите деца. Нямало е свидетели, само дъщеря ми го е видяла, аз само видях колата как отива нагоре. Изглежда не е достатъчно само нейното разпознаване. Питам защо е на свобода, явно няма закони. Тази сутрин другата ми дъщеря също е заплашвана“, заяви бащата на Бела, като допълни, че в момента дъщеря му се крие, защото насилникът разправял, че ако я намери в коя болница е ще я довърши.

/ПИК

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"