ЕДНА БЕДА НИКОГА НЕ ИДВА САМА. СЛЕД ТЕЖКИЯ РАЗВОД, ЛЕКАРИТЕ С ТРЕПЕРЕЩ ГЛАС СЪОБЩИХА НА АНИ САЛИЧ СТРАШНАТА ДИАГНОЗА. БЪЛГАРИЯ СЕ МОЛИ ЗА

Не й стигаше разводът с Бранко, а сега Ани Салич си има още по-голямо гайле на главата!

В последните месеци на Ани Салич доста й се насъбра. Тя преживява тежък и драматичен развод със своя съпруг Бранко. Но, оказва се, това не е най-голямата грижа на новинарката. Напоследък тя съвсем е загубила съня си заради здравословните проблеми на своята майка.

Наскоро лекарите изненадващо съобщили на пенсионерката Златка Валеова, че трябва да й се направи спешна операция на сърцето. От години тя живее при дъщеря си Ани Салич и й помага в домакинството и грижите за децата. Именно известната й щерка за отрицателно време я е уредила при едни от светилата в родната медицина.

Операцията по спешност е бил извършена в Трета градска болница преди дни. По време на интервенцията Ани Салич сякаш остаряла с десетина години от притеснение. За първи път си позволи да плаче на публично място, а околните не знаели как да реагират и да я успокоят. За щастие, всичко минало под мед и масло и Златка Валеова била пренасочен към възстановителен център в Банкя.

В санаториума майката на Ани Салич завързала топло приятелство със свой съсед по легло. Но двамата ги свързват единствено общите болежки, защото си имат дългогодишни партньори. Бащата на новинарката е предпочел да си живее Благоевград, където съжителства със сина си Антон, пише retro.bg.

Ани Салич и брат й не си говорят от години заради крими скандал, който бе забъркан около неговото име. Тя отказала да издържа и него и сега подкрепя финансово само родителите си. Звездата на Нова телевизия беснее как след 40 години труд за родината може да получава 175 лева пенсия…

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"