ПРЕДИ МАЛКО РУМЕН РАДЕВ ОТВРАТЕН СЪОБЩИ ЗА ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА, КОЯТО СЕ ВИХРИ В БЪЛГАРИЯ! ВЕЧЕ НЯМА НИЩО СВЯТО!

В администрацията на президента са постъпили сигнали за предполагаема измамна схема, при която се използва името на „Българската Коледа“.

Това съобщиха от прессекретариата на Румен Радев и подчертаха, че  организаторите на благотворителната инициатива на държавния глава не са упълномощавали както физически, така и юридически лица да осъществяват дейност по набиране на нови лица на кампанията.

„Дейността на Рекламна филмова къща „Златен лъв“ ЕООД, която провежда кампания в социалните мрежи за набиране на нови лица за „Българската Коледа“, е опит за злоупотреба и измама с името на благотворителната инициатива“, подчертаха от „Дондуков 2“.

Администрацията на президента се е обърнала към компетентните органи за предприемане на необходимите действия по случая, за да бъдат предотвратени и преустановени както на злоупотреби, така и уронване доверието в инициативата.

„Молим гражданите да бъдат предпазливи и при получаване на подобно предложение да проявят съобразителност и своевременно да информират съответните компетентни органи, с оглед предотвратяване на измама“, призоваха от президентството.

В края на 2016 г. беше съобщено, че за 14 години „Българската Коледа“ е събрала над 28 млн. лв. дарения, с които е помогнато на 3409 деца, а техника са получили 229 детски клиники в цяла България.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"