Предупреждение: Страшното пророчеството на Распутин за Трета световна война

В социалната мрежа в Русия се обсъжда предупреждение за предстояща ужасна война, което е приписвано на Григорий Распутин, който е от селски произход, но става особено близък на семейството на последния император Николай II.

„Хората вървят към катастрофа. Най-неумелите ще управляват в Русия, Франция, Италия и другаде … Човечеството ще бъде смазано от действията на лудите и негодниците. На мъдростта ще бъдат поставени вериги.

 Невежите и властните ще диктуват законите на мъдрите и дори смирените. И тогава повечето хора ще повярват в притежаващите властта, но ще загубят вяра в Бога … Божието наказание няма да бъде бързо, но ще е ужасно „, – цитират „пророчеството“ руските издания.  
Авторът на текста споменава „три змии“, които „пълзят по пътищата на Европа“ и оставят след себе си „пепел и дим“. Първата змия, тълкувателите наричат Първата световна война, втората – Втората световна война, а третата – предстояща Трета световна война. 
Распутин е сред най-скандалните личности в историята на руската монархия, едновременно боготворен и яростно ненавиждан. Той е наричан още „лудият монах“, докато други го оприличавали на странник, също и старец. Някои вярвали, че той е физически и духовен лечител.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"