Зловеща мистерия обви трагедията край Годеч! Медик намерил овъглените телца на двете дечица, били неузнаваеми! (СНИМКА)

Постройката, където снощи е станал взрива, е фургон. Първоначалната версия е избухнала газова бутилка. Според кмета на селото става въпрос за друго, защото семейството се е отоплявало с твърдо гориво. 

припомня, че снощи, малко преди 21 часа на телефон 112 бе получен сигнал за взривена къща в село край Годеч.

Линейки и полиция пристигат за 20 минути, но вече е късно. В къщата по това време са се намирали две дечица. Те са били момченце на година и шест месеца и момиченце две години и три месеца.

„Трагедия – овъглени телца на две дечица, не можеше да се установи кое е момченце, кое е момиченце. Родителите бяха в шок, депресирани. Първоначално не говореха, после казаха, че е имало пожар“, каза медик от Спешна помощ в ефира на Нова телевизия.

„Отопляват се на печка с твърдо гориво. Няма как да е избухнала газова бутилка. Самите хора, живеещи тук потвърдиха. Родителите са кравари, които в онзи момент са доили кравите и са оправяли млякото. Честно казано лично не познавам семейството. Те са от 3 седмици тук. Познавам само бащата, който слиза до селото да купува хранителни стоки“, това заяви кметицата на село Шума Йорданка Андреева.
Родителите към момента са в къщата на своите шефове. Те са били наети да се грижат за кравите им.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"