Кметът на Стара Загора разкри защо Цачева бе извадена от състава на Изпълнителната комисия на ГЕРБ

Цачева има тежък сектор за управление и трябва да се гарантира безопасността й, а именно това, че сега никой не може да каже, че ГЕРБ има вмешателство в правораздавателната система. Заради това бе извадена от от състава на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Това заяви пред БНТ Живко Тодоров, член на Изпълнителната комисия и кмет на Стара Загора, след конференцията на ГЕРБ вчера.
Имам предложение към Парламента по повод безопасността на движението.

А то е, кметове да могат да слагат камери в съответните си общини, и да могат да поставят актове. Така ще може контролът да бъде много по-голям, разкри той.
В партия ГЕРБ има един безспорен лидер – Бойко Борисов, получил е доверието на хората, както и на хората от партията. ГЕРБ винаги са се стремели, в годините, да държат името на партията чисто. Ако има действия в неправилна посока Борисов е премахвал тези хора, каза Тодоров. Кметовете държат най-близка връзка с гражданите, за това са и част от Изпълнителната комисия. Така напомняме, че имаме нужда от подкрепа от държавата, допълни още кметът на Стара Загора. Чакаме децентрализацията, но има притеснение, че по-бедните общини ще бъдат ощетени. Ще има обсъждане, както и за такса „смет“, която сега се изчислява за площ на жилището.
След санирането на блоковете в Стара Загора, дават веднага предложения да се оправят паркинги, детски градинки и междублоковите пространства, завърши Живко Тодоров.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"