Деси Банова разказа през сълзи за най-голямата трагедия в живота на Плевнелиев и как е запознала дъщеря си с новия ѝ баща (СНИМКИ/ВИДЕО)

Влюбената двойка Деси Банова и Росен Плевнелиев направиха първото си съвместно интервю, в което говориха за връзката си. Това, което обаче разплака всички е, разказ, който синоптичката направи за най-голямата трагедия в живота на президента, а именно смъртта на най-големия му син Филип.

„От него знам, че месец преди да загуби сина си е бил в болницата, където е имало и много други деца с кардиологични проблеми. Там, където целувал сина си за последен път, му подарили сърце, на което пишело „Само човек, който е изпитал най-голямата болка в живота си се научава истински да живее“.

Щом разбрах за трагедията в живота му се разплаках“, спомня си Деси.
 

Според нея Господ изпраща такива тежки изпитания само на добрите хора.
„Той бе действащ президент и баща, който изживя най-страшното, но намери сили да продължи. Това показва много голяма сила на характера“, категорична бе Банова.
По думите й той е един невероятен баща.
След първата среща на Росен с Йоана – щерката на Деси, малкото момиченце казало на майка си: „Мамо, този човек е много умен“.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"