Разпространи като мълния! Майката на бебе Жан чу най-страшните думи от лекарите: Изписваме го, за да

„Здравейте, знам,че винаги откликвате на призивите ни, та пак, моля. Бебе Жан този път“, това написа преди малко наш редовен читател, който е ангажиран в благородната кауза.

Ето призива на майката на Жан Иванов .

Детето, което преди година беше само на 6 месеца и беше в много тежко състояние, днес отново има нужда от подкрепата на хората за лечение извън страната.

 

Ето и текста на обръщението на майката:

Знаете ли какво е в навечерието на най-светлия празник Коледа да чуеш тези думи: “Изписваме го, за да не вдига смъртността на отделението ни….“

Страшно е! Да знаеш, че лек за сина ти няма, че 6 месечното ти бебе няма да дочака дори първата си Коледа……. БОЛКА! А болката по болното ти бебе е толкова силна,че забравяш и не усещаш никакви други болки…… Кошмар, който не пожелавам на никого.

Надявах се единствено на чудо! И то се случи ….

Днес, една година по-късно, Жан е едно усмихнато бебе, което благодарение на много добри и всеотдайни хора ни радва с присъствието си. Жан е тук сред нас! Тогава на шест месеца, днес вече на годинка и половина. Точно преди една година много добри хора ни протегнаха ръка, живяха с нашата бола,дариха вещи и пари и спасиха Жан. Благодарение на тази подкрепа Жан доказа, че няма невъзможни неща. Той успя от бебето овързано с тръбички, кабели и апарати, да се изправи и с малко помощ да седи сам.

Днес аз отново съм на колене пред вас и отново се моля да ни подкрепите. Лечение за Жан в България няма!

Една година по-късно аз отново Ви моля за помощ. Помогнете на Жан да има своята Коледа ! Имаме нужда от вашата помощ ,да ни подадете отново ръка! За да не загубим битката и Жан да успее! Заедно с Вас и Божията помощ се моля да съберем нужните суми за да продължим напред. Бъдете ангелите на моето дете, дарете ни надеждата,че за него ще има УТРЕ! Не ни оставяйте сами в това изпитание…

Моля Ви, помогнете му!

И нека Бог бъде с Вас, бъдете благословени!

Благодаря от сърце! Поклон пред вас !

Моля споделяйте!

Как можете да помогнете на Жан: www.facebook.com/groups/1819126318369287/permalink/2004553876493196/

Това е групата с благотворителния онлайн базар за Жан . Моля ви дарете ваши вещи за базара или закупете такива в полза на Жан. Тук можете да „продавате“, купувате, търсите всичко е в полза на Жан. Вещи, дрехи,играчки,техника…ненужни неща за един ще намерят своето място при друг.

Можете да поставите дарителски кутии за Жан. Админите в групата му ще ви дадат всички нужни документи,банери и указания.

Можете да организирате благотворителен базара във вашия град,концерт или всякакво друго мероприятие.Администраторите на Жан ще ви дадат указания и за това.

Дарителска Банкова Сметка :

Банка ДСК ЕАД

IBAN: BG 75 STSA 9300 0024 0501 81

BIC: STSABGSF

Жан Иванов Иванов

PayPal : paypal.me/helpjan

helpjan@abv.bg

За преводите от чужбина с Transferwise :

Jan Ivanov Ivanov

IBAN: BG86STSA93000022723217

BIC:STSABGSF

е-мейл на майката за известяване ; helpjan@abv.bg

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"