Докато била изнасилвана, млада майка умолявала детето си да продължава да играе в парка

Това била една съвсем обикновена вечер за младата майка и двегодишния й син, които отишли на разходка в парка „Столибридж“ в Манчестър, пише „Дейли Мейл“.

По време на разходката изведнъж жената почувствала удар в шията, после нечии ръце върху гърдите си чула гласа на мъж: „Направи каквото ти казвам и няма да пострадаш“. Студеният метал на врата на майката се оказал остър нож. Детето й, което играело отпред, замръзнало и се втренчило в маниака.


„Само не пред него, моля ви, само не пред моя син …  продължавай да си играеш, моля те, не гледай тук …“, казала жертвата
По време на изнасилването детето продължавало да тича в парка по молба на майка си, като понякога я поглеждал, докато тя лежала на земята. „Само не гледай тук, продължавай да играеш“, казала жената на детето си. Изведнъж жената рязко се отдръпнала и насилникът й, както по-късно се оказало – 17-годишният Арон подскочил и се втурнал в парка, едва прошепвайки: – „Извинете за случилото се“. Оше същата вечер жертвата отишла в полицията.
Сексуалният нападател бил открит още на следващия ден: той прекарал нощта в парка „Столибридж“, а на сутринта се върнал в града. Майката идентифицирала изнасилвача по гласа му по време на разследването. Това бил 17-годишният тийнейджър Арон Греъм, който страдал от аутизъм и пристъпи на паника. Медицинското му състояние е освидетелствано от лекари  и е бил закаран в психиатрична болница.
Тези дни е завършил съдебният процес и властите отбелязаха смелостта на жената по време на инцидента. На майката били платени едва 1200 паунда.

„Тази сума е твърде малка, за да компенсира цялата болка на майката, но просто не можем да дадем повече …“, казва съдията Джеймс Портър в речта си. “
Това беше една от най-жестоките атаки срещу уязвима млада майка, заплашена с нож пред детето си“, заяви още съдията.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"