Борисов от Брюксел: Майка ми, Бог да я прости, умря от рак, готов съм след среща с Радев да преразгледам и мораториума с лекарствата! (ВИДЕО)

„Юнкер даде България за пример за финансовото й състояние. На фона на всичко това да излязат разни хора и да твърдят обратното не е честно. Въобще не й обръщам внимание на Корнелия Нинова„. Това каза премиерът Бойко Борисов, която се пусна на живо във Фейсбук от Брюксел.


„В момента говорим по време на председателството ни да се направи и една среща на върха и с Турция. Ние си носим нашата отговорност и я носим добре. Аз предложих участие на Турция на тази среща. Също и колегата Ципрас. Той благодари на България за намесата ни за Лозанския договор. Спазването на българо-турско-гръцката граница може да стане само така“, уточни Борисов. 
„Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с Радев, и мораториума с лекарствата. Майка ми, Бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме, за да я купуваме молекула за борба с рака“, каза премиерът по повод вчерашното решение на правителството да отхвърли ветото на президента за мораториума върху молекулите.Справка на :
В рамките на втория ден от работата на Европейския съвет в Брюксел днес ще състоя четиристранна среща с участието на гръцкия премиер Алексис Ципрас, германския канцлер Ангела Меркел, председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и българския министър-председател Бойко Борисов.
На срещата четиримата разискваха отношенията между ЕС и Турция и бежанския проблем.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"