Това ли е развръзката: Случаят с убийството на 7-годишната Дамла е разплетен, сега ще се умува в затвора или психиатрията да бъде вкаран душманинът ѝ

„За разследващите вече почти няма въпросителни. За тях случаят с убийството на 7-годишната Дамла е разрешен. Аз мога да кажа само като моя лична прогноза на базата на неофициална информация и сведенията от мои източници, че когато след 2-3 месеца започне съдебният процес срещу убийцата, казусът ще бъде „В затвора ли да я пратим или на лечение в Психиатрия“. Това коментира в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air Илхан Андай от 24rodopi.

com. 

Той припомни новината, че близка на убитата Дамла, пазена от полицаи, била прегледана снощи в Спешното отделение на болницата в Кърджали. Освидетелстването от лекар се прави на лице, което трябва да бъде задържано. Така се прилага Законът за изпълнение на наказанията и задържането под стража.
„Оттук нататък думата имат психолозите относно обезумяването в нелекия живот, относно степента на изтрещяване, на умопомрачение, вследствие на което един човек може да посегне на живота на най-близките си“, каза Андай.
Той отбеляза, че за около 12 часа след откриването на трупа в жилището в Момчилград случаят е бил изяснен напълно, за което следва да се отбележи перфектната работа на Окръжна прокуратура, Областната дирекция на МВР, разследващите. 
Той прогнозира, че днес, вероятно около 10-11 часа, ще има пресконференция на двете институции.
припомня, че по-рано днес се появиха потресаващи снимки от апартамента, където бе намерен трупа на малкото момиченце.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"