Известна ясновидка плаши света: През 2018-а ни чака ядрен удар и нов Майдан в Украйна

Ясновидката Виктория Германовна Райдос предвижда ядрена война. Според нея тя ще е продиктувана от отмъщение, като първия удар ще дойде от Изтока. Америка ще бъде поразена с атомно оръжие. Япония ще си го върне заради трагедията през 1945 г в Нагазаки и Хирошима.

 

Според ясновидката, която използва карти „таро“ и говори с духове, има вероятност президентът на Украйна Петро Порошенко да бъде принуден да избяга от страната, за да не бъде линчуван. През 2018-та ще има нови протести на Майдана, добавя жената, цитирана от esoreiter.ru.Тя казва, че наскоро е била посетена от духа на Богдан Хмелницки (живял през 17 в. казашки хетман на запорожките казаци в Украйна), който е загрижен за съдбата на страната сега. Затова той казал на Виктория какво очаква Украйна през 2018 г.
Украинците трябва да се подготвят за сериозни изпитания, а дори и ужасни удари. Вероятността Майдана отново да се повтори е много голяма. И ако това се случи, тогава Петро Порошенко ще трябва да напусне страната, за да не бъде линчуван.
Пророчеството на Виктория не е окончателно. Нейните думи са предупреждение, че това е възможно, отколкото неопровержим факт.Превод:

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"