Диваците вилнеят в Париж! Ужасяващо ВИДЕО показва как бясна тълпа линчува полицайка в Новогодишната нощ

Ужасяващо видео, на което младежи брутално ритат и тъпчат паднала на земята полицайка и шефа ѝ, шокира цяла Франция, предадоха местните медии. Успоредно с това хулигани вилняха в новогодишната нощ в страната, запалиха над 1000 коли нападаха пазители на ред.
Клипът на побоя е заснет от самата банда на насилниците в парижкото предградие Пампинисюр-Марн рано сутринта на 1 януари. Впоследствие те се похвалиха, като разпространиха видеото в интернет.


Около 100 души започнали да се бунтуват, след като не били допуснати на частно парти. 20 от тях дори нахлули в магазина, където се провеждал купонът Патрулната двойка била извикана да сложи край на сбиване на улицата, но впоследствие била подмамена и се оказала обект на атака от над 50 души. Полицейската кола е била преобърната, а намиращите се в нея служители измъкнати навън и жестоко били.
В един момент мъжът полицай изважда пистолета от кобура, но не произвежда изстрел. Преди това той неуспешно се опитва да защити себе си и колежката си с флакон сълзотворен газ. Двамата имат сътресение на мозъка. Мъжът е със счупен нос, а жената е със следи от юмруци по лицето.
Насилието приключило с идването на полицейски подкрепления, при което голямата част от нападателите избягали. Трима от тях се издирват. Ранените полицаи няма да могат да изпълняват служебните си задължения в продължение на най-малко 10 дни.
Побоят над органите на реда, който бе разпространен в социалните мрежи, предизвика вълна от възмущение. В гневно обръщение президентът Еманюел Макрон нарече нападението срещу полицайката „линч“ и се закани извършителите да бъдат заловени и наказани.
Вътрешният министър Жерар Коломб нарече атаките „недопустима диващина“ и добави, че „общество на насилие няма как да продължи да съществува“.
Подобни изявления направиха лидерите на всички големи партии в рядък момент на единство между политиците.
Хулигани са подпалили в новогодишната нощ във Франция 1031 автомобила, съобщи френското вътрешно министерство. При справянето с безредиците правозащитните органи са арестували 510 души. Палежите за ЧНГ са ритуални за вандалите. На миналата Нова година бяха повредени или унищожени 931 коли. Също на 1 януари е регистрирана и друга атака край Париж. В предградието Олне-су-Боа двама полицаи са били ударени няколко пъти, докато предотвратявали кражба на мотор. Бандитите са избягали, след като единият от служителите на реда дал предупредителни изстрели.
 

Nouvelle vidéo de l’attaque de la policière hier soir à #Champigny. Nos policiers se font victimiser par les racailles… pic.twitter.com/dJSth4Jdjz

— Damien Rieu (@DamienRieu) January 1, 2018

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"