Какво има в тефтерчето, открито на метри от трупа на Кети Кюхова в местността „Партизаните“ (СНИМКА)

Тялото на Кети Кюхова в е било открито в местността „Партизаните“, което е на около 2 км от къщата на разстреляното семейство, съобщава „Труд“, позовавайки се на местни хора.
По-късно информацията за зловещата находка бе потвърдена от МВР. Районът е отцепен отдалеч и репортери нямат достъп до него. Стъклото до шофьорското място в намерения джип е счупено, на негово място има найлон.


В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче.

В него обаче е споменато и името на Неделчо. Първоначално се появиха и информации, че в бележника имабо и любовни послания, но без никакви подробности от кого и за кого за били адресирани. 
След като трупът на Кети Кюхова, бе открит захвърлен в кладенец, жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова – Неделчо Юнаков, на неговия син Георги, на дъщерята на Кюхова – Нанси, на приятеля на тийнейджърката и нейната баба по майчина линия.
Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"