Бивш шеф на Националната полиция интригуващо: Защо Кети не е била в къщата на този празник, ако всичко в семейството е било наред?

От отдавна такъв тежък случай в криминалистиката не е имало. Това говори за хладнокръвно извършено убийство или извършено от страх. Това каза бившият шеф на Националната полиция генерал Васил Василев в предаването „Денят на живо” по Канал 3 по темата за жестокото престъпление в Нови Искър.
„Версиите по които се работи не са една или две и те трябва да се селектират.

Много интересен образ е жената, защото в момента на този празник, ако всичките им отношения бяха наред, тя щеше да е там. Убийците са решили, че тя е потенциална опасност. Те са оставили на местопрестъплението следи”, каза той.
„Кучето също е разстреляно, защото е възможно то да реагира към извършителите. Никой не може да влезе в техните глави да каже какво ги е накарало да извършат това. Те са се опитали да прикрият и тялото на жената. Единственото, което можем да направим сега е да гадаем. За мен един от ключовете е Кети. Много важно е разследването, което предстои. Местопроизшествието трябва да бъде строго охранявано”, категоричен беше Васил Василев.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"