Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов с нова порция разкрития за касапницата в Нови Искър

„Склонен съм да мисля, че отговорът е най-близо до „престъпление от страст“, не точно „страст“, а някакви лични отношения в най-широкия смисъл на думата“. Това заяви бившият вътрешен министър Емануил Йорданов по повод бруталното убийство в Нови Искър. припомня, че Йорданов още вчера коментира пред медията ни кой може да има мотив за зверството и отхвърли някои версии.
„Няма много сериозен контрол върху оръжията у нас.

Трябва да се засили и по-трудно да се издават разрешителни за това“, каза още той по повод все още неоткритото оръжие на зверството.
Йорданов коментира още, че убиецът или убийците са действали изключително професионално: „Помислено е за всичко. Щом дори кучето е убита, за да не лае и да не предизвика подозрения у съседите“. 
припомня, че именно немската овчарка Нерон е седмата жертва на кървавата касапница.
„Щом оръжието още не е открито, то това показва, че извършителите са помислили и за него и как да заличат следите си“, каза още бившият Йорданов.
Бившият заместник-министър на вътрешните работи Филип Гунев заяви пък: „Няма почерк на убийство, свързано с престъпните организации или разчистване на бизнес сметки на престъпници. Имаме разкриваемото около 95% в тези случай“.
припомня, че само преди минути се разбра, че осма жертва се е разминала на косъм с клането в Къщата на ужасите.ю
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"