Човекът, завел полицаите до бърлогата на Росен, разкри нови страшни подробности за килъра (ВИДЕО)

В шок съм, не мога да го проумея. Беше много начетен, разбираше от много работи. Не говореше, беше много потаен. Това разказа Драгомир, който познава най-добре шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов.

Росен работел в София. За да отиде в работното си място, ставал в 4 часа и вървял пеша. Ходел с голяма раница и малка чанта и винаги с пистолет. „Обяснява ми какво е ял, когато е бил в легиона, какво е правел там. В средата на годината сподели за връзката си с Кети. Той й помагал. Жената чистела къщи.
Виждал съм я един път в центъра. Имаха връзка. Откакто се скараха през ноември-декември, Росен започна да става по-особен. Не зная защо се скараха. Може би е искала да се разделят. После си пишеха само по вайбър. Той много я обичаше, само за нея говореше”, каза още той пред bTV.
„За връзката им знаеше дъщеря й Нанси, и с нея си пишеше по вайбър. Заканваше се на мъжа й Неделчо, защото той много тормозел Кети. Казваше, че ще ходи да се разправя с него”, добави Драгомир.
„На 1 януари дойде да ме види. Нищо не ми каза, нормален беше. Каза, че брат му е починал. Пихме по една бира и си тръгна,.
Драгомир е завел полицаите до къщата, която обитавал Росен в Луково. Изпуснали го за 1 час. Лаптопът му бил още включен. Напълно е възможно Росен да е убил и шестте си жертви”, заяви мъжът.
Междувременно bTV съобщи, че откритото в изоставена постройка тяло със сигурност е на шесторния убиец. То бе открито от патрул на военна полиция около 14:30 часа в изоставена постройка.
Полицаите са установили вътре мъж с пистолет в ръка – берета със заглушител. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"