Нова информация: Неописуемо зверство покърти България! Ето как извергът Джебраим е убил жена си, по-страшно от филм на ужасите!

Пенсионер от дуловското с. Окорш бе задържан за 72 ч с постановление на Силистренската окръжна прокуратура, след като уби жена си по особено жесток начин.

Сигнал за зверството бил подаден в полицията на 8 януари, а в късния следобед бил задържан извършителят – 69- годишният Джебраим С.

Според негови съселяни той имал лошо пиянство.

По трупа на 67-годишната съпруга криминалистите открили множество наранявания, причинени от остър предмет. Назначени са експертизи, а на Джебраим е подвигнато обвинение за убийство, извършено по особено мъчителен начин, уточниха от прокуратурата.

Оттам ще поискат окръжният съд да наложи постоянен арест на мъжа, тъй като за тежкото престъпление се полагат от 15 г. до доживотен затвор без замяна.

Все още не е ясно кога Джебраим е затрил жена си. В неделя нейни близки се отбили да я видят, но той ги прогонил, съобщава „Труд“. В понеделник притеснените роднини отново отишли до дома на жертвата и намерили убиеца разплакан над трупа й.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"