Майката на отвлечената Симона разкри потресаващи подробности за гаврата, на която бе подложена 18-годишната й дъщеря (СНИМКИ)

Скандалът с отвлечената и пребита от бизнесдами извън Сандански 18-годишна Симона Петкова се разгаря.

„Няма дрога, няма мъже, просто детето ми се е возило в такси, управлявано от Гошо, който е баща на Емилия. Тя поискала от Симона да и дава по 20 лева всеки ден, за това, че ползва таксито. Така е станало и в неделя вечерта.

Слиза Симона от таксито и тия двете –  Василка и Емилия, я хващат и я завеждат в балкана, пребиват я от бой. Имаме медицинско свидетелство, за това, че детето има отоци, охлузвания, разбита уста. Да, свикнаха Симона да е „черната овца“, в училище я нарочиха, но да я бият без вина, не мога да допусна. Ще има дело и тези жени трябва да понесат отговорността си“, заяви потресената и силно разстроена от случилото се майка на момичето Десислава.Василка – бизнесдама, с магазин в центъра на СанданскиФитнесинструкторката Еми
Тя съобщи, че Симона вече е на индивидуално обучение, заради поведението и в гимназията, от която е изключена. В неделя вечерта 18 годишната Симона бе отвлечена и пребита извън Сандански.
Полицията разпитва засегнатите страни. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"