СПЕЦ ОТ ГДБОП ВЦЕПЕНИ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 2 МИН: Петър Христов беше първият! Поръчани са още 3 топ играчи! Да се готвят самите

Нови шокиращи разкрития във връзка с показното убийство на бизнесмена Петър Христов направи Катя Илиева, бивше пресаташе на ГДБОП и настоящ журналист в онлайн медия.

„Трима души са в пряка опасност от „Килърите“, които са с доживотни присъди. Застрашен е животът на бившия началник на отдел в ГДБОП Валентин Цоновски, Ася Петрова, заместник на главния прокурор и свидетеля по делото Боян Джамалов“, алармира Катя Илиева пред Би Ти Ви.

„Има сигнали за това, че бандата на „Килърите“ готви бягство от затвора“, добави тя.

Според нея е алармирано, че престъпната група събира ресурс, а има и данни, че някой от затвора им осигурява логистична подкрепа.

Припомняме, че вчера посред бял ден неизвестни до момента лица разстреляха със седем куршума бизнесмена Петър Христов. Той е един от факторите бандите на „Килърите“ и „Наглите“ да бъдат разбити, призна днес председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Органите на реда разкриха, че се работи по абсолютно всички версии за покушението, включително и тази, че Петър Христов е поръчан заради помощта му за разбиването на престъпните организации.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"