Току-що Марешки вцепени България с това, което разкри за убийството на Петър Христов! Най-страшният вариант! За ужас на всички целта е

Консултативният съвет по национална сигурност беше конструктивен.

За съжаление, това беше съветът, в който се чувствах най пасивен.

Аз и моята група сме пацифисти. Това заяви пред Би Ти Ви зам.

-председателят на Народното събрание и лидер на партия „Воля“ Веселин Марешки на въпрос как е преминал вчерашния Консултативен съвет по национална сигурност при президента Румен Радев.

„Всеки лев, даден от една държава до въоръжаване, ескалира напрежението, но не води до мир“, категоричен е той. „Вчера се обединихме, че правителството трябва да се придържа към общата европейска сигурност. Обединихме се и около тезата, че армията трябва да върви към модернизиране“, каза още Марешки.

„Вчера стана дума за убийствата в България. Бегло познавам Петър Христов, виждал съм се 2-3 пъти в живота си с него. Според мен това е опит за нагнетяване на напрежението от конкуренти на хората, които в момента са във власта. Това убийство идва от хора, които са извън управлението. Според мен тук има политическа връзка и това е атака срещу властта“, обяви председателят на „Воля“.

„Не се чувствам застрашен“, категорично заяви зам.-председателят на парламента на въпрос дали бизнесмените в България трябва да са притеснени за това, което се случва у нас.

„Няма да подкрепим вота на недоверие. Той е безсмислен. Това е един нескопосан пиар. В момента само българите могат да спечелят от това, че аз съм вътре в парламента. Ще съм щастлив в личен план, ако не бъда депутат“, заключи Веселин Марешки.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"