Взрив в сутрешното студио на Хекимян! Големците идват, но се случва нещо много гнило! Шок! Убийствата на Петър Христов и това в Нови Искър са

Протестите набъбнаха към 11. Нека да протестират, ние сме демократична държава, всеки има право да изрази мнение.

След като хората чувстват нужда да протестират и го правят по законен начин, нека.

Това заяви в ефира на bTV министърът на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г.

Лиляна Павлова. Водещият Антон Хекимян упорито се опитваше да сглоби в теория на конспирация тежките криминални престъпления през последните дни и набелязаните за днес протести в схема за клатене на властта на старта на Европредседателството.

Ето какво му обясни Лиляна Павлова. 

„Това е малко като да се оплачеш на арменския поп. Дано Европа различи кой протест за какво е.  Опитите за дискредитиране на правителството са факт по директен и индиректен начин.

Това очевидно е политическа заявка на определени групи хора или опозицията“, добави още Павлова. „Политическата стабилност е факт, опитите са разклащане на правителството може да имат краткосрочен ефект. Не ми се иска да спекулираме темата с убийството на Петър Христов. Всеки такъв факт трябва да бъде осъден по всички възможни начини. Компетентните органи ще си вършат работата, нека не го обвързваме.

Аз се надявам, че това е съвпадение с Европредседателството“ допълни министърът на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г.

„Много ми се иска и самите ние да сме спокойни, уверени, балансирани, да не търсим създаване на ненужно изкуствено напрежение, страх. Всички български граждани и наши гости могат и трябва да бъдат спокойни, че органите на реда си вършат работата“, заяви Лиляна Павлова. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"